Eesti Filharmoonia Kammerkoor algatab avaliku arutelu, et leida uudseid lähenemisi koostööks kultuurivaldkonna ja eraettevõtluse vahel. Debatt “Ühismõtlemine – erasektori ja kultuurivaldkonna tulevikumudelid” toimub 17. jaanuaril kell 14.30 kammerkoori proovisaalis Toompuiestee 20. Sündmust saab jälgida otseülekandes ERRi kultuuriportaali vahendusel.

Vestlusringis võtavad sõna kultuuriminister Heidy Purga, ettevõtja ning strateegianõustaja Birgit Linnamäe, Alexela juhatuse esimees Marti Hääl, Nordneti asutaja ja juht Madis Laansalu, SA Kultuuripartnerlus juhataja Meelis Kubits ning SA Eesti Filharmoonia Kammerkoori juhatuse liige Esper Linnamägi. Auditooriumisse on kutsutud kaasa mõtlema ja oma kogemust jagama mitmed ettevõtjad ja kultuuriorganisatsioonide esindajad. Arutelu juhib Urmas Vaino.

Esper Linnamägi sõnul algatab Eesti Filharmoonia Kammerkoor avaliku debati aktuaalsel teemal, mis puudutab kultuuri head käekäiku tulevikus. „Kuidas tagada professionaalse muusikakultuuri kõrgetasemeline jätkumine ning kuidas saame aidata kaasa meid kõiki toetava keskkonna loomisele?“ toob ta välja mõned debatil käsitletavad küsimused.

„Selleks, et nende teemadega süvitsi tegeleda, kutsume ühisesse ruumi nii poliitika, ettevõtluse kui ka kultuuriasutuste esindajad, et leida uudseid koostöövõimalusi valdkondade vahel ning mõelda, milline võiks olla kultuuri rahastamise elujõuline mudel ja millised need hoovad, kuidas seda reaalses elus rakendada,“ lisab Linnamägi.

“Ühismõtlemine – erasektori ja kultuurivaldkonna tulevikumudelid”
17.01 kell 14.30-16.00
Eesti Filharmoonia Kammerkoori proovisaal, Toompuiestee 20, Tallinn.

Sündmusest huvitatud ajakirjanikel palume registreerida e-posti aadressil:
anneli.ivaste@epcc.ee