Heli Jürgenson. Foto: Anneli Ivaste

Koostöös Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutusega salvestas Eesti Filharmoonia Kammerkoor  13.-23. novembrini  XXVIII laulupeo repertuaari, mis aitab kooridel valmistuda 2025. aastal toimuvaks suureks peoks ja omandada oma häälepartiid. Koore dirigeerivad nii kogenud tuntud tegijad kui ka uued andekad debütandid. Proovides ja salvestusel juhatasid kammerkoori Eesti armastatud dirigendid Heli Jürgenson, Rasmus Puur, Elen Ilves, Valter Soosalu, Heldur-Harry Põlda, Andrus Siimon, Ode Pürg, Kärolin Tuisk, Hirvo Surva, Triin Koch ja Pärt Uusberg.

Salvestuse ülevaatajateks on peo kunstiline juht Heli Jürgenson, Külli Kiivet, Siim Mäesalu, Valter Soosalu, Mai Simson.
Klaveril Siim Selis, Riivo Jõgi, torupillil Margo Kõlar; helirežissöör Siim Mäesalu.

Vaata pildigaleriid proovidest ja salvestuselt, fotod: Anneli Ivaste: GALERII