Sihtasutus Eesti Filharmoonia Kammerkoor kuulutab konkursi stipendiumitele  järgmiselt:

 

– lauljale sopranil häälerühma Kimmo Pohjoneni teose „Vabadus“ muusikalise materjali ettevalmistamiseks ja häälepartii omandamiseks ning osalemiseks EFK koosseisus salvestusprotsessis.

Salvestus 26.-28. oktoober 2022
Lisainformatsioon nootide ja täpsema ajakava kohta Tiiu Valper (tiiu@epcc.ee). Stipendiaadi valib EFK koormeister Lodewijk van der Ree.

Sooviavaldused konkursil osalemiseks saata aadressil epcc@epcc.ee hiljemalt 14. oktoobriks 2022

—————–
– organistile Zoltan Kodaly teose „Laudes Organi“  orelipartii ja muusikalise materjali ettevalmistamiseks ja omandamiseks ning osalemiseks EFKga proovitsüklis ja ettekannetel.
Proovitsükkel 7.-27. november 2022 ja ettekanded 9. november 2022 Tallna Toomkirikus Mai Simsoni doktorieksam ning 27. november Müpa Bela Bartoki nimeises kontserdisaalis Budapestis
Lisainformatsioon nootide ja täpsema ajakava kohta Mai Simson (mai.simson@epcc.ee). Stipendiaadi valib Mai Simson.
Sooviavaldused konkursil osalemiseks saata aadressil epcc@epcc.ee hiljemalt 20. oktoobriks 2022.
—————-
– lauljate Georg Friedrtich Händeli teose „Dixit Dominus“ HWV 232 kontratenori/aldi kooripartii ja sooloosade muusikalise materjali ettevalmistamiseks ja  omandamiseks ning osalemiseks EFK koosseisus proovitsüklis ja ettekanetel
Proovitsükkel 19.-22. detsember 2022 ja ettekanded 22. ja 23. detsember 2022 Tallinnas ja Tartus.
Lisainformatsioon nootide ja täpsema ajakava kohta Tiiu Valper (tiiu@epcc.ee). Stipendiaadi valib EFK koormeister Lodewijk van der Ree.
Sooviavaldused konkursil osalemiseks saata aadressil epcc@epcc.ee hiljemalt 31. oktoobriks 2022.