Näituse veebiavamist ja EFK kontserti Niguliste muuseumis saab jälgida 20. mail kell 17 EFK kanalil: EPCC.TV

Niguliste muuseumil on rõõm avada koostöös The Phoebus Foundationiga näitus „Meeletu Dymphna järele“. Näitus toob vaatajate ette erilise väljapaneku, mis tutvustab 500aastast teost, räägib Iiri printsessi Dymphna kurvast eluloost ning avab teose äsja lõppenud konserveerimistööde tulemused ja uued avastused.

Näituse avavad Eesti Kunstimuuseumi peadirektor Sirje Helme, Niguliste muuseumi direktor Tarmo Saaret, The Phoebus Foundationi konserveerimisstuudio juht Sven Van Dorst ja Niguliste muuseumi kuraator-programmijuht Merike Kurisoo.
Muusikalise tervituse teeb Eesti Filharmoonia Kammerkoor, dirigent Lodewijk van der Ree juhatusel ning esitab Arvo Pärdi ja Josquin des Prez kolm teost.