Eesti Filharmoonia Kammerkoor koos Tallinna Kammerorkestriga Kaspars Putninši juhatusel esineb 19.-23. detsembrini Hollandis, Belgias ja Eestis jõulukavaga, kus kõrvuti armastatud jõululauludega kõlab igihaljas klassika.

19. detsembril esinetakse Hertogenbosch’i Püha Johannese katedraalis  ja 20. detsembril Antwerpeni Jumalaema katedraalis, mõlemad kirikud kuuluvad Euroopa uhkeimate gooti stiilis ehitiste hulka. Eesti publik saab kuulda haaravat ja vaheldusrikast pühadekava 22. detsembril Estonia kontserdisaalis ja 23. detsembril Vanemuise kontserdimajas.

Kontsertidel kõlavad tuntud jõululaulud nagu „Valged jõulud”, „Oo väike linn, oo Betlehem” jt. on spetsiaalselt koorile ja orkestrile seadnud Eesti üks hinnatumaid arranžeerijaid Tõnis Kõrvits. Kavas on ka Arvo Pärdi loomingut, katkendeid Händeli oratooriumist „Messias“ ning Arcangelo Corelli Concerto grosso op. 6 („Jõulukontsert”). Belgia ja Hollandi kontsertidel esitatakse lisaks katkendeid Camille Saint-Saënsi „Jõuluoratooriumist“ ja laule Olav Ehala loomingust.

Lõppeval aastal andis EFK 26 kontserti seitsmes välisriigis – Hollandis, Itaalias, Venemaal, Soomes, USAs, Hiinas ja Belgias. Eesti erinevates kontserdipaikades esineti 30 korral. Lisaks peadirigent Kaspars Putninšile juhatasid koori Tõnu Kaljuste, Neeme Järvi, Gustavo Dudamel, Michael Hofstetter, Heikki Seppänen, Risto Joost, Marek Moś ja Andres Mustonen.