Eesti Filharmoonia Kammerkoor (EFK) annab 20. aprillil Kaspars Putninši juhatusel Peterburi Maria teatris kontserdi, millega tähistatakse Arvo Pärdi juubelit.

 

Peterburi Maria teater kutsus EFK-d osalema teatri a cappella kontserdisarjas Arvo Pärdi loominguga, millest tulevad ettekandele „Summa“, „Magnificat“, „The Woman With Alabaster Box“ ja „Nunc dimittis“. Lisaks esitatakse kuulsa soome helilooja Kaija Saariaho kooriteos „Tag des Jahrs“ ning  Gustav Mahleri loomingust „Um Mitternacht“, „Urlicht“, „Es sungen drei Engel“ ja „Im Abendrot“, milles kooriseaded on teinud saksa dirigent Clytus Gottwald.

EFK jaoks on see esmakordne võimalus esineda selles suurejoonelises esinemispaigas – uues parimaid tehnilisi võimalusi pakkuvas Maria teatri kontserdisaalis, kus maailma tippmuusikud on igapäevasteks külalisteks. EFK on varem esinenud Peterburi Filharmoonia laval ning korduvalt sealses Jaani kirikus.

http://www.mariinsky.ru/playbill/playbill/2016/4/20/3_1900/