Eesti Filharmoonia Kammerkoor koostöös plaadifirmaga Forte tegi vinüülplaadist „Siin on ilus elada“ kordusväljaande CD-l.

Salvestise taas väljaandmine on ajendatud tänavusest XXVI laulupeost ning Miina Härma 150. sünniaastapäevast. Plaadil kõlavad Eesti Filharmoonia Kammerkoori ja Tõnu Kaljuste esituses eestlaste jaoks igavesti värsked ja kaasahaaravad lemmiklaulud nagu Miina Härma „Ei saa mitte vaiki olla“ ja “Lauliku lapsepõli”, Aleksander Säbelmann-Kunileiu „Mu isamaa on minu arm“, Sind surmani“ ja “Ellerhein”, Karl August Hermanni „Oh laula ja hõiska“, „Munamäe otsas“, „Kungla rahvas“ jpt.

Originaalplaat salvestati 1984. aastal Lagedi Kultuurikeskuses helirežissöör Enn Tomsoniga ning selle andis välja aasta hiljem plaadifirma Meloodia. Kordusväljaande esikaanel on kasutatud originaalplaadi kaanekujundust, mille autor on Mari Kaarma, CD kujunduse tegi Aadam Kaarma, remaster – Tanel Klesment.

CD on müügil Laseringi, Rahva Raamatu ja Apollo kauplustes ning on saadaval ka laulupeol ja EFK kontoris (Toompuiestee 20).