30. jaanuaril Eesti Muusikaauhinnad 2014 tseremoonial sai „Aasta Klassikaalbumi“ auhinna Eesti Filharmoonia Kammerkoori album „Vivit!“.

CD-plaadile on Daniel Reussi juhatusel salvestatud Rudolf Tobiase vaimulikud motetid ning valik Max Regeri koorimuusikast, esitab Eesti Filharmoonia Kammerkoor, kaastegevad organist Ene Salumäe ja pianist Siim Selis. Salvestus toimus mais 2012 Tallinna Niguliste kirikus, helirežissöör on Florian Schmidt ning väljaandja Soome plaadifirma Ondine.

Selle plaadistusega jätkab EFK traditsiooni salvestada Eesti muusikaajaloo väljapaistvate heliloojate pärandit kõrgel professionaalsel tasemel. Varem on ilmunud EFK oma produktsioonina CD-d „Luule, see ei tule tuulest“ Mart Saare loominguga, „Kreegi vihik“ Cyrillus Kreegi ja Tõnu Kõrvitsa teostega ning „Psalms“ Kreegi ja Mendelssohni loominguga.