Eesti Filharmoonia Kammerkoor on kutsutud osalema Saksamaa ühel mainekamal festivalil, Schleswig-Holsteini muusikafestivalil, nelja kontserdiga.

 

5. augustil antakse kontsert Schleswigi Toomkirikus ja 6. augustil Lüneburgi Püha Miikaeli kirikus, mõlemal kontserdil on kavas Arvo Pärdi, Alfred Schnittke, Cyrillus Kreegi, Rudolf Tobiase, Johannes Brahmsi, Max Regeri ja Felix Mendelssohni looming Daniel Reussi juhatusel.

 

9. augustil esitatakse Hamburgi Püha Miikaeli kirikus Arvo Pärdi kooriteost „Kanon pokajanen“; 10. augustil esinetakse aga koos Tallinna Kammerorkestriga, kavas Pärdi “Fratres“, “Cantus Benjamin Britteni mälestuseks”, “Aadama itk”, “Salve Regina” ja “Te Deum” Tõnu Kaljuste juhatusel.

 

6. juulist kuni 25. augustini toimuvat festivali korraldatakse tänavu 28. korda ning see on pühendatud Baltimaade muusikale ja muusikutele.

 

Enne esinemisi Schleswig-Holsteini muusikafestivalil annab kammerkoor 3. augustil kontserdi ka Saksamaa teisel festivalil,  „Feuer und Flamme“ Schwaebisch Gmuendis, kus tulevad ettekandele Pärdi, Kreegi, Schnittke ja Rahmaninovi teosed Daniel Reussi juhatusel.