Eesti Filharmoonia Kammerkoor osaleb suvel festivalidel nii Eestis kui välisriikides.

 

5. juulil osaleb EFK väike koosseis kontserdil Haapsalu Vanamuusikafestivalil Tomas Luis de Victoria loominguga Toomas Siitani juhatusel (www.studiovocale.ee).

 

22. juulil esinetakse festivali Klaaspärlimäng raames (www.erpmusic.com) Tartu Jaani kirikus koos Jaapani ansambliga Ensemble Nomad ja dirigendi Norio Sato’ga, esitatakse peamiselt jaapani heliloojate teoseid, aga kavas on ka üks esiettekanne hollandlaselt, Rijndert van Woudenbergilt.

 

Juulis on EFK kutsutud osalema kuulsal Aix-en-Provence’i ooperifestivalil Prantsusmaal, kus koor teeb kaasa Mozarti „Don Giovanni“ (dirigent Marc Minkowski) ja Verdi „Rigoletto“ etendustel (dirigent Gianandrea Noseda) koos rahvusvahelise solistideansambli ja Londoni Sümfooniaorkestriga.

 

Augusti alguses annab EFK neli kontserti Schleswig-Holsteini muusikafestivalil Saksamaal. Tõnu Kaljuste juhatusel kõlab Arvo Pärdi „Kanon Pokajanen“ ja Daniel Reussi juhatusel esitatakse Cyrillus Kreegi, Rudolf Tobiase, Alfred Schnittke, Johannes Brahmsi jt loomingut.

 

Augusti lõpus aga antakse kontsert Edinburghi rahvusvahelisel festivalil, dirigent on Daniel Reuss.

Täpsem info: www.epcc.ee/kontserdid/