3.-6. augustini on Eesti Filharmoonia Kammerkoor kontserdireisil Norras, kus esineb kahel festivalil Püha Olavi festivalil Trondheimis ja Nordlandi muusikafestivalil Bodos.

 

3. augustil kõlab Trondheimi Our Lady kirikus Daniel Reussi juhatusel a cappella kava, kuhu kuuluvad Pärdi Magnificat, Kreegi kolm Taaveti laulu ning Rahmaninovi Vesper. 5. augustil kantakse festivali suurejoonelisel lõppkontserdil Nidarose katedraalis ette Britteni „Sõjareekviem“, esitajateks lisaks EFK-le Trondheimi sümfooniaorkestri vokaalansambel, Nidarose katedraali tütarlastekoor, solistid Birgitte Christensen, Andrew Staples ja Neal Davies ning Trondheimi Sinfonietta ja sümfooniaorkester dirigent Gregor Bühli juhatusel.

Lisainfo: www.olavsfestdagene.no

 

6. augustil osaleb EFK Nordlandi muusikafestivalil Bodo katedraalis, kus esitatakse Pärdi, Kreegi ja Rahmaninovi loomingut Daniel Reussi juhatusel.

Lisainfo: www.nmfu.no