Eesti Filharmoonia Kammerkoor annab 30. juubelihooaja viimased väliskontserdid 7. ja 8. juulil Schleswig-Holstein muusikafestivalil Saksamaal, Lübecki Muusika- ja Kontserdimajas. Ettekandele tuleb Eduard Griegi „Peer Gynt“ (op 23) koos solistidega Christiane Karg (sopran, Solveig) Adrineh Simonian (metsosopran, Anitra), Klaus Maria Brandauer (lugeja, Peer Gynt), NDR-koori ja NDR-sümfooniaorkestriga Thomas Hengelbrocki juhatusel. Lisainfo: www.shmf.de

 

See  kevad-suvi on EFK jaoks olnud väliskontsertiderohke. Märtsist-juulini on antud kokku 11 kontserti viies erinevas Euroopa riigis: Norras, Saksamaal, Portugalis, Rootsis ja Austrias.

 

Tulemas on veel kaks esinemist Eesti festivalidel: 11. juulil Rapla Kirikumuusika Festivalil (www.plmf.ee) ja 12. juulil Mustjala Muusikafestivalil (www.mustjalafestival.ee). Mõlemal kontserdil juhatab eesti heliloojate loomingut Mikk Üleoja.

 

Lisainfo: www.epcc.ee