Täna, 16. veebruaril esineb Eesti Filharmoonia Kammerkoor Berliinis toimuva koorimuusikafestivali Chor@Berlin 2012 avakontserdil RADIALSYSTEM V saalis. Koori peadirigendi, Daniel Reussi juhatusel tutvustatakse Eesti muusikat, sh Pärdi, Tormise, Saare, Grigorjeva ja Kreegi loomingut.

Lisainfo: www.deutscher-chorverband.de, www.radialsystem.de

 

Laupäeval, 18. veebruaril annavad Eesti Filharmoonia Kammerkoor ja Eesti Riiklik Sümfooniaorkester Daniel Reussi juhatusel kontserdi Hollandi ühes olulisemas kultuurikeskuses De Oosterpoortis, Groningenis. Ettekandele tuleb nädal tagasi Tallinnas täissaalile kõlanud kava, mis sai suurepärase vastuvõtu: Arvo Pärdi ”In spe” ja ”Aadama itk” ning Mozarti ”Reekviem”. Kaasa teevad solistid Kädy Plaas (sopran), Iris Oja (alt), Colin Balzer (tenor), Simon Bailey (bass).

Lisainfo: www.de-oosterpoort.nl

 

Eestis saab ERSOt kuulata orkestri tšellorühma meeleolukal kammerkontserdil ”Tšellomaania” 21. veebruaril Estonia talveaias.

Eesti Filharmoonia Kammerkoor esineb aga Tõnu Kaljuste juhatusel märtsis Tartu Ülikooli aulas ja Tallinna Mustpeade majas Sergei Tanejevi teosega ”12 koori Jakov Polonski sõnadele”.

 

Anneli Ivaste

Eesti Filharmoonia Kammerkoori turundusjuht

56 222 155

 

Signe Vaiknemets

Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri turundusjuht

614 7788