Eesti Filharmoonia Kammerkoor sõidab homme turneele Suurbritanniasse, 8.veebruaril esineb koor Londonis Cadogan Hall’is sealses hinnatud vokaalmuusika sarjas, mis tutvustab Euroopa mainekamaid vokaalkollektiive.

11. ja 12.veebruaril esinetakse Glasgow’s festivalil, mis on pühendatud kahele kaasaegse muusikamaailma suurkujule – Arvo Pärdile ja John Tavenerile. EFK esitab seal Pärdi suurteose Kanon Pokajanen (dirigent Daniel Reuss) ning kolmeosalisel maraton-kontserdil Taveneri teose „Ikon of Light“ ja Pärdi „ 7 Magnificat-Antifoni“, dirigendiks Nicholas Jenkins. Teisel konsterdil teeb kaasa Suubritannia üks hinnatumaid kammeransambleid Scottish Ensemble.

Kevad-hooajal esineb EFK veel Prantsusmaal, Saksamaa, Austrias, Itaalias, Soomes ja Peterburis. Kodustel muusikalavadel on ees hooaja tippsündmus – Erkki-Sven Tüüri uue teose „Ärkamine“ (kirjutatud EFK-le) esiettekanne 10.märtsil.