Eesti Filharmoonia Kammerkoor, dirigent Daniel Reuss 29. IX Nigulistes. Eesti Filharmoonia Kammerkoor (EFK) näitas Nigulistes kava, mis viidi 2. oktoobril Amsterdami Concertgebouw lavale. Mitte üht konksu – tervenisti eesti muusika peadirigent Daniel Reussi juhatusel.       

Toivo Tulevi ülemlaulu tekstidele komponeeritud tsükkel „Songs” (loodud 2005. aastal EFK resideeruva heliloojana) peahõrgutisena ennustas kogu kontserdile ülevat õhustikku – seda enam, et vaimulikest teostest koosnes ka ülejäänud kava. Nagu Tulevil enam kui tihti, said teoses kokku vana ja uus, ilmalik ja religioosne. Õhtumaine ja Lähis-Idast pärinev (imekauni kõlaga duduk!) oli ühendatud ka instrumentaalansamblis, vokaalidki jäljendasid siin-seal varast idapoolsemat muusikat ja kohandusid selle kõlapildiga. Poeetiliste, kohati meeleliste tekstide vahendajatena moodustasid tutti helimassiividele vastandudes täiesti erilise kõrgete häälte buketi sopran  Kädy Plaas ja tenor Mati Turi, eriti maagiliste häälevarjunditega jäi aga meelde kontratenor James Laing.