Eesti Filharmoonia Kammerkoor ja Tallinna Kammerorkester Tõnu Kaljuste juhatusel annavad 3.-20. novembrini kontserte USAs.


 


Täna sõidab kammerkoor Šotimaale, et esineda 31. oktoobril Daniel Reussi juhatusel Paisley koorifestivalil (www.paisleyfestivalcompany.com). Sealt edasi sõidetakse Virginia osariigi pealinna Richmondi, kus 3. novembril toimub esimene kontsert. Kokku antakse kaheksateist päeva jooksul üksteist kontserti erinevates linnades, sealhulgas ka Washingtonis, New Yorgis ja Torontos, Kanadas.


Kavas on Erkki-Sven Tüüri, Arvo Pärdi, Toivo Tulevi, Antonio Vivaldi ja Tõnu Kõrvitsa teosed.


 


EFK esimene kontsertreis USAs toimus 1995. aastal, seekord minnakse ookeani taha seitsmendat korda, koos Tallinna Kammerorkestriga on seal varem esinetud kahel korral. Kontsertreisi korraldaja on New World Classics.


 


Lisainfo: www.epcc.ee ja www.newworldclassics.com