Algavast hooajast on Eesti Filharmoonia Kammerkoori kunstiline juht ja peadirigent Daniel Reuss. Avakontserdid Reussi juhatusel toimuvad 11. septembril Rakvere Kolmainu kirikus ja 14. septembril Tallinna Metodisti kirikus.Euroopa tippmuusikute hulka kuuluv Daniel Reuss (s 1961) on juhatanud mitmeid väljapaistvaid muusikakollektiive, nagu Concertgebouw Kammerorkester, Berliini Akademie für Alte Musik, Concerto Köln, Schönberg Ensemble, Collegium Vocale Gent jt. Ta on aastaid olnud hollandi ühe nõutuma kammerkoori Cappella Amsterdam juht, viimased kolm hooaega oli ta Berliini RIAS Kammerkoori peadirigent. Ta on juhatanud etendusi Inglise Rahvusooperis. Reussil nagu ka Eesti Filharmoonia Kammerkooril on pikaajaline koostöö firmaga Harmonia Mundi ning mitmed tema plaadi on pälvinud prestiižikaid auhindu.Rakvere Kolmainu kirikus 11. septembril, Arvo Pärdi sünnipäeval, esitatakse Pärdi üht populaarsemat teost “Magnificat” ning  Haydni “Stabat Materit”. Tallinna Metodisti kirikus 14. septembril tulevad ettekandele kaks säravat teost 18. sajandist – J. S. Bachi “Magnificat” ja Haydni “Stabat Mater”. Mõlemal kontserdil teevad kaasa Tallinna Kammerorkester ja solistid Kädy Plaas, Kaia Urb, Juta Roopalu-Malk, Iris Oja, Tuomas Katajala (Soome) ning Uku Joller.Avakontsertidel kõlab esmakordselt EFK uus positiivorel, mis on teine taoline Eestis. Selle valmistas Hollandi meister Henk Klop ning ostmist toetas Eesti Kultuurkapital.Eesti Filharmoonia Kammerkooriga on Reussil lähitulevikus plaanis kontserdid Galina Grigorjeva ja Ülo Kriguli uudisteostega Eestis, Tenso päevadel Lätis ning Paisley koorifestivalil Šotimaal.