Eesti Filharmoonia Kammerkoor esineb 10. ja 11. juulil Cheltenhami muusikafestivalil Suurbritannias. Täna esitatakse Tewkesbury Abbey’s Arvo Pärdi muusikat koos vanamuusikaga ning homme Pittville Pump Room’is tutvustakse eesti heliloojate a cappella kooriloomingut Veljo Tormiselt, Cyrillus Kreegilt, Urmas Sisaskilt. Kontserte juhatab Paul Hillier.


 


9.-19. juulini toimuvat Cheltenhami muusikafestival korraldatakse sel aastal 67. korda. Tänavune programm keskendub klassikalise muusika ja rahvamuusika seostele. Festivali jooksul toimub 70 sündmust, kus esinejateks on nii tuntud briti muusikakollektiivid nagu näiteks BBC Filharmoonikud, kui külalised teistest riikidest, sh Trio Medieval, Pavel Haas Quartet, mustlasansambel Taraf de Haidouks jpt.


 


Lisainfo: www.cheltenhamfestivals.co.uk