Eesti Filharmoonia Kammerkoor annab kontserte Saksamaal


 


20. juunil esineb Eesti Filharmoonia Kammerkoor Altenbergeri Toomkirikus Bergisch-Gladbachis koos Saksa Raadio Filharmooniaorkestriga, kavas Arvo Pärdi “Te Deum” ja Franz Schuberti Missa nr. 6, Es-duur (D 950).


22. juunil esineb koor koos sama orkestriga Saarbrückeni Kongressisaalis hooaja lõppkontserdil, kus tuleb ettekandele Jörg Widmanni Missa orkestrile ning Franz Schuberti Missa nr. 6, Es-duur (D 950).


Mõlemal kontserdil teevad kaasa solistid: Sibylla Rubens (sopran), Roxanna Constantinescu (metsosopran), Christian Elsner (tenor), Martin Mitterrutzner (tenor) ja Michael Nagy (bass). Kontserte juhatab Saksa Raadio Filharmooniaorkestri peadirigent Christoph Poppen.


 


Eesti Filharmoonia Kammerkoor on varem esinenud Saarbrückenis festivalil “Musikfestspiele Saar” eelmise aasta juulis.