Eesti Filharmoonia Kammerkoor esineb festivalil Poolas


 Eesti Filharmoonia Kammerkoor esineb Tõnu Kaljuste juhatusel kahe kontserdiga Nostalgia festivalil Poolas, Poznanis. Festival toimub 15.-19. oktoobrini ning keskendub kaasaegse maailma kultuuride mitmekesisusele ja erinevatele tõlgendamisvõimalustele.


 


Festivali korraldajad kutsusid Eesti kammerkoori esitama Alfred Schnittke ja Arvo Pärdi muusikat. Mõlema helilooja loomingust kõlavad teosed, mis on ajendatud vene õigeusu kiriku liturgiast: 15. oktoobril lauldakse Dominikaani kirikus Schnittke “12 patukahetsuse psalmi” ja 16. oktoobril kõlab Pärdi “Kanon Pokajanen”.


 


Festivali korraldab Malta rahvusvahelise teatrifestivali ühing, kelle kutsel esitas Eesti Filharmoonia Kammerkoor Pärdi teost “Kanon Pokajanen” ka kaks aastat tagasi festivalil Poolas, Lodzis.


 


Lisainfo: http://www.malta-festival.pl/en/home/271/index.html