Alates septembrist 2008 asub Eesti Filharmoonia Kammerkoori kunstilise juhi ja peadirigendi kohale hollandi dirigent Daniel Reuss. 


 


Daniel Reuss (s. 1961) on aastaid olnud hollandi ühe nõutuma kammerkoori Cappella Amsterdam juht, viimased kolm hooaega oli ta Berliini RIAS Kammerkoori peadirigent. Ta on juhatanud mitmeid  koore ja orkestreid Euroopas, sh Concertgebouw Kammerorkestrit, Concerto Köln’i, Schönberg Ensemble’it, Collegium Vocale Gent’i jt. Veebruaris 2007 debüteeris Reuss edukalt Inglise Rahvusooperis, tuues lavale Händeli ooperi “Agrippina” ning juhatades üheksat etendust. Ta on salvestanud Harmonia Mundile mitmeid nimekaid auhindu pälvinud plaate.


 


Daniel Reuss tuleb Tallinna lepingut allkirjastama 17. mail. Ajakirjanikel on võimalik temaga kohtuda samal päeval ajavahemikus kl 12-16 (eelnevalt kokku leppida).


 Lisainfo ja eelregistreerimine:


 


Anneli Ivaste


Eesti Filharmoonia Kammerkoori


turundusjuht


56 222 155