14. novembrist kuni 3. detsembrini toimub Šveitsis, Baselis festival Kultuurimaastikud (Culturescapes), mis sel aastal keskendub Eestile.


Täna sõidab festivalile Eesti Filharmoonia Kammerkoor, et tutvustada eesti heliloojate loomingut. EFK annab kolm kontserti erineva kavaga: 23.11 Burghof Lörrach’is, 24.11 Usteris ja 25.11 Goetheanum Dornach’is. Viimase kontserdi kava koosneb tervikuna Arvo Pärdi muusikast, kaasa teeb aastaid kammerkooriga koostööd teinud tuntud Pärdi interpreet organist Christopher Bowers-Broadbent. Teistel kontsertidel kõlavad lisaks Pärdile veel Toivo Tulevi, Cyrillus Kreegi, Veljo Tormise ja J. S. Bachi teosed.


Koori juhatab peadirigent Paul Hillier.


 


Festivali kavaga saab lähemalt tutvuda internetis aadressil:


http://www.culturescapes.ch/main/2006/index.htm