Eesti Filharmoonia Kammerkoori direktorina jätkab Anneli Unt


 


Kultuuriminister Raivo Palmaru kinnitab järgnevaks viieks aastaks Eesti Filharmoonia Kammerkoori direktoriks Anneli Undi, vastava ettepaneku tegi ministrile konkursikomisjon.


Kultuuriminister Raivo Palmaru sõnul on Filharmoonia Kammerkoor olnud kindlalt Eesti kultuurialases välissuhtluses tähelepanuväärsel kohal, kammerkoori kontserte on alati au ja rõõm kuulata nii Eesti kui ka maailma kontserdisaalides või kirikutes. “Anneli Undi tegevus selle taseme saavutamisel ja hoidmisel on olnud märkimisväärselt tulemuslik,” ütles minister Palmaru.


Anneli Unt on alates 2001. aasta oktoobrist tänaseni olnud Eesti Filharmoonia Kammerkoori direktor, samal ametikohal on ta töötanud ka aastatel 1989-1993, varem on ta töötanud Fonteses personaliotsingu konsultandina, Eesti Diplomaatide Koolis programmijuhina ning Kanal 2 välisuudiste sünkroontõlgina ja toimetajana, samuti on ta töötanud kirjastuses “Eesti Raamat” muusikakirjanduse toimetajana.


Unt on lõpetanud Tallinna Riikliku Konservatooriumi muusikateaduse alal ning ta on õppinud Eesti Diplomaatide Koolis diplomaatiat ja rahvusvahelisi suhteid.