Eesti muusikahuvilistel on võimalus Andrew Lawrence-Kingi mitmekülgsest andest osa saada 26. novembril Tallinna metodisti kirikus ja 27. novembril Haapsalu toomkirikus, kus ta juhatab Eesti Filharmoonia Kammerkoori ja Tallinna Kammerorkestrit.


Kontserdid algavad kell 19. Kavas on barokimeistrite Georg Friedrich Händeli ja Francisco Vallsi looming.

Pärast kuueaastast osalemist ansamblis Tragicomedia asutas Lawrence-King 1994. aastal oma ansambli The Harp Consort. “Kuigi õppisin koolis matemaatikat, pühendasin kogu oma vaba aja muusikale,” räägib Lawrence-King oma muusikutee algusest. Professionaalset muusikukarjääri alustas Lawrence-King kontratenorina Londoni koorides.

Harfimängija sai temast suhteliselt juhuslikult ning kuna barokkharf oli tollal üldiselt tagaplaanil, õppis ta seda iseseisvalt, lähtudes ajastu uurimustest ja ikonograafiast. Ta on esinenud ja salvestanud pea kõigi juhtivate vanamuusikaansamblitega, kokku teinud üle 100 salvestise. Eesti Filharmoonia Kammerkooriga teeb Andrew Lawrence-King koostööd kolmandat korda: 2001. aasta septembris kanti festivalil VoxEstFest ette programm “Missa mexicana” ning 2003. aasta veebruaris esineti Eestis kavaga “Turteltuvi hüüd”. Andrew elab Mont St Micheli lahes paikneval Guernsey saarel ning andunud purjetajana veedab palju aega merel, oma purjelaeva Continuo pardal.