Eesti Filharmoonia Kammerkoor on Toivo Tulevi  valinud  EFK resideeruvaks heliloojaks hooajal 2004/2005. Koostööleping kätkeb endas mahuka uue teose kirjutamist, mille esmaesitajaks saab EFK Paul Hilleri juhatusel ning ka helilooja varasema loomingu ettekandmist. Sel suvel müügile  saabuv EFK heliplaadisarja “Baltic Voices” (Harmonia Mundi) teine CD sisaldab ka  Toivo Tulevi teose “And then in silence there with me be only you” (2002).


 


Aprillis 2004 toimunud  Eesti Muusika Päevade keskne helilooja oli Toivo Tulev (s 1958).  Autorikontserdil  Niguliste kirikus esinesid Vox Clamantis ja Nyyd-Ensemble Olari Eltsi juhatusel, Eesti Raadio esitles Tulevi esimest autoriplaati  Be lost in the Call, festivalikontsertidel oli kavas ka mitu helilooja teoste esiettekannet.  Tallinna Metodisti kirikus  kandsid Eesti Filharmoonia Kammerkoor ja Tallinna Kammerorkester ette Tulevi uudisteose  Sans mesure koorile, keelpillidele ja löökpillidele, dirigendiks Risto Joost.