Antonio Vivaldi – Gloria, Carus 83.403

Eesti Filharmoonia Kammerkoori ja Tallinna Kammerorkestri ühistööna valminud heliplaat Antonio Vivaldi muusikaga (Antonio Vivaldi – Gloria. Carus 83.403) jõuab sel nädalal Euroopa muusikalettidele. CD materjal on salvestatud möödunud aasta oktoobris Tallinna Metodisti kirikus. See on rahvusvahelise muusikafirma Carus ja Eesti muusikute viies koostöö – varem on Carus välja andnud ühe CD Veljo Tormise loominguga, kaks Mozarti ning ühe Vivaldi muusikaga. Uuel CD-l kõlavad Vivaldi Kyrie, Gloria, Credo ja
Magnificat, solistideks on Kaia Urb, Vilve Hepner, Anna Zander ja Mati Turi, dirigeerib Tõnu Kaljuste.

Eesti muusikasõpradel on esimene võimalus uut heliplaati osta kolmapäeval, 27.augustil “Estonia” kontserdisaalis, kus maestro Tõnu Kaljuste sünnipäevakontserdil kõlavad ka kaks teost uuelt plaadilt – Vivaldi Kyrie ja Gloria.