EFK avab III Pühalepa muusikafestivali

15. augustil annab Eesti Filharmoonia Kammerkoor avakontserdi III Pühalepa muusikafestivalil Pühalepa kirikus Hiiumaal.

 

Heli Jürgensoni dirigeerimisel tuleb ettekandele mitmekülgne kava armastatud eesti autorite loomingust, mille hulgas on ka hiidlase Erkki-Sven Tüüri laulud: „Taandujad“, „Väike eestimaine laul“, „Kui vaikivad päevased tuuled“, „Triglosson Trishagion“ ning osad teosest „Ärkamine“. Kõlavad ka Cyrillus Kreegi vaimulikud rahvalaulud ning Rudolf Tobiase mitmed tuntud koorilaulud.

 

15.-17. augustini toimuva festivali jooksul antakse viis kontserti, esitajateks lisaks EFK-le, Marcel Johannes Kits (tšello), Katariina Maria Kits (viiul), Peep Lassmann (klaver), Kalervo Kulmala (metsasarv), ansambel Floridante, kammerkoor Collegium Musicale  jt. Festivali kunstiline juht on Endrik Üksvärav.

Vt lisa: www.keremakultuurikoda.ee